A Chronic:

 

A Chronic csapata évtizedes tapasztalattal rendelkezik az építőipari gyártás, beszerzés, kivitelezés és értékesítés területén, valamint kiemelkedő szakmai múlttal az árnyékolástechnika és automatizálás témakörében.

 

Célunk

 

… hogy értéket teremtsünk a pénzének és Önnek, közösen, a legoptimálisabb ár-értékrányban elégítsük ki a végfelhasználói igényeket a termékek és a szolgáltatások tekintetében, hiszen az elégedett vevő a leggyorsabban megtérülő befektetés az üzleti életben.

Környezettudatosság

Az árnyékolástechnika, az automatizálás az egyik alappillére a környezettudatos építkezésnek, a felelős beruházó céljainak, a hőszigetelés nem szokványos megjelenési formája.

Partnereink

Olyan gyártóknak, viszonteladóknak, kivitelezőknek szeretnénk az együttműködésünket felkínálni, akik céljainkkal, értékrendünkkel, küldetésünkkel azonosulva szolgálják ki a végfelhasználókat és ezzel párhuzamosan egymást erősítve növeljük eredményességünket.

Termékeink

A nemzetközi műszaki-, kereskedő- és tervezőcsapat harmonikus együttműködésének eredménye az az ár-értékarány skálán magasan pozicionált termékpaletta, melynek minden darabja ISO auditált, sokkörös minőség-ellenőrzés után kerül a vevőinkhez.

Bizonyos versenytársainkkal ellentétben büszkén vállalhatjuk és vállaljuk is megfeszített munkánk gyümölcseit, a kulturális és gazdasági, műszaki különbözőségeket évek óta sikeresen legyőző termékeinket, melyek az EU-s és távol-keleti tudás előnyeit erősítve és optimalizálva, kiszervezett gyártásunkból származnak. Keleti árszint, nyugati minőség és magyar garancia a biztos siker titka.

Vállalati társadalMi felelősségvállalás

Büszkén vállaljuk, hogy megtermelt eredményünk egy részét rendszeresen a Greenpeace csapatának ajánljuk fel. Ez nem jelenti a teljes azonosulást nézeteikkel, de meggyőződésünk, hogy az élet kemény kérdéseire csak kemény válaszokkal lehet az arany középutat megtalálni.

Jövőkép/Küldetés

Mindennapi megfeszített munkánk eredményeit elemezve reálisan tervezzük, hogy hamarosan Közép-Kelet-Európa egyik meghatározó, innovatív és véleményformáló automatizálási és árnyékolástechnikai cégévé váljunk- céljainknak, értékrendünknek megfelelően munkatársainkkal és partnereinkkel együtt, egymásért.